Був здивований, чому не радіють: "Померлий" від COVID-19 чоловік повернувся додому - родичі в шоці, адже його кремували

В Індії сім'я кремувала чоловіка, який помер від коронавірусу, а через кілька днів після цього він повернувся додому. Про це повідомляє NDTV, передають Патріоти України.

Чоловік потрапив до лікарні через коронавірус, хвороба у нього протікала у важкій формі і приблизно через тиждень лікарі повідомили, що він помер.

Через коронавірус в країні не можна підходити близько до померлих, його тіло зберігали в окремій кімнаті і показали родині здалеку. Ймовірно, саме це стало однією з причин незвичайної ситуації.

Родичі вже віддали тіло на кремацію і приготувалися провести спеціальний обряд, як раптом їм з лікарні подзвонив лікар, і розповів, що чоловік повністю видужав і його можна забрати додому.

"М'яко кажучи, ми були в шоці. Приїхали в лікарню, переконалися, що він насправді живий, і забрали його додому. Без поняття, кого ми кремували", - розповів син чоловіка.

Пізніше з'ясувалося, що в сусідній палаті з ним лежав ще один схожий літній чоловік з коронавірусом, мабуть лікарі переплутали медичні картки і повідомили про смерть пацієнта не тій родині.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...