"Бувай, громадянство": У Києві блогер спалив український паспорт та похвалився цим у мережі (відео)

У Києві блогер, якого звати Роман, публічно спалив український паспорт та похвалився цим у мережі. Про це повідомляє телеграм-канал "Катарсис", зазначають Патріоти України.

Спочатку киянин опублікував відео в Instagram на якому видно, як горить український паспорт. Водночас блогер говорить, що нібито він палить документ, бо планує виїжджати з України. "Нібито я з**бую з України. Бувай, громадянство", - каже на відео Роман.

Згодом молодик опублікував ще одне відео, на якому перепросив за свій вчинок. Він не зумів пояснити мету спалення паспорта та заявив, що документ був несправжнім.

"Хочу попросити вибачення в хлопців-патріотів, які вважають цей вчинок образливим. Я це зробив не тому, що я не поважаю або не люблю Україну. Це моя рідна країна, і я, звичайно ж, її люблю. Я це зробив в принципі без будь-якої задньої думки або посилання", - говорить на відео блогер.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...