Буває і таке: Одеські митники вилучили в українця... американський літак, який той віз до Молдови на причепі (фото)

Одеські митники вилучили в українця американський літак, який той віз до Молдови на причепі. Про це повідомила пресслужба Одеської митниці, передають Патріоти України.

"Легкомоторне повітряне судно CESSNA 182R переміщував до Молдови громадянин України на причепі вантажівки через пункт пропуску "Старокозаче-Тудора". Під час здійснення митних формальностей з’ясувалося, що літак було ввезено під зобов’язання про зворотне вивезення у термін, який сплив три місяці тому", - йдеться у повідомленні.

У митниці зазначили, що не отримували заяв про подовження строку тимчасового ввезення, як передбачено законодавством. Літак CESSNA 182R забрали у власника.

Митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками частини 6 статті 481 Митного кодексу України. Власнику загрожує штраф у 170 тисяч грн або конфіскація літака. Подальшу долю повітряного судна вирішить суд.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно