"Бидлостайл та повна безкарність": Військовий прокоментував смертельну стрілянину у Дніпрі

Повна безкарність на всіх рівнях щодо дій проти поліції призвела до тієї ситуації, яка трапилась 29 серпня у Дніпрі. Таку думку висловив полковник ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

Він висловив впевненість, що ніякого конфлікту та стрілянини не було б, якби водій та пасажири авто просто виконували б вимоги поліції.

"Повна безкарність на всіх рівнях за ці дії стосовно поліцейських зробили сьогодні свою криваву справу. Безкарність роками і підтримка суспільства. Впевнений, що ніякого конфлікту апріорі могло і не бути — просто виконати вимогу патрульних", - зазначив Штефан.

Він заявив, що попереду будуть розслідування та вирок, але вони є наслідком того, що суспільство не хоче змінюватись. "Хочу нагадати про спортсмена з м. Полтави Романа, який кидався і ображав військових. Там теж все могло піти не так", - додав військовий.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...