Бик готує "американські гірки": Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які кардинально змінять життя в 2021 році

Рік, що минає, приніс чимало потрясінь і змін, а також заклав фундамент не тільки на малий 12-річний цикл, але і на великий 60-річний цикл східного календаря, передають Патріоти України.

Як повідомляють астрологи, в 2021 році очікується стабільність і благополуччя, але є і ті знаки Зодіаку, для яких рік буде дуже непередбачуваним, пише портал luna-segodnja.ru.

Близнюки

Для вас новий рік буде схожий на атракціон "американські гірки". У вас з'являться нові можливості, але також буде чимало перепон і як складеться ситуація - повністю залежить від вас. Щоб удача завжди була з вами, вам потрібно використовувати свою природну чарівність і вміння знаходити компроміс.

Діва

У новому році для цього знака як ніколи виявиться актуальним вислів - "хто рано встає, того і тапки". Астрологи кажуть, що справ у вас буде більше, ніж достатньо. Ваші якості, такі як акуратність, точність, старанність, допоможуть залишатися на висоті.

Скорпіон

Для вас 2021 рік як успішний, так і переломний. У вас буде можливість повністю поміняти якість життя, місце проживання, ставлення до сім'ї і місцевої громади. В цілому - у вас починається новий етап життя.

Водолій

У 2021 році у людей цього знака відбудуться кардинальні зміни в долі. Вам здасться, що ви знайшли крила. Ви будете з насолодою парити по життю. Очікується приплив творчих сил і творчих енергій, що допоможе вам зміцнити здоров'я, поліпшити своє матеріальне становище, почати власний бізнес і т.д.

Риби

Для Риб рік буде дуже значущим і доленосним. Все, що ви будете робити для досягнення конкретних цілей, принесе результати. При цьому вам доведеться підлаштовуватися під постійно мінливі умови і проявляти гнучкість у всіх сферах життя.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...