Била звіра голими руками: Мати вирвала 5-річного сина з пащі гірського лева

Хижак встиг схопити хлопчика і протягнути його на понад 40 метрів.

Відважна американка голими руками врятувала свого малолітнього сина, на якого напала пума у дворі їх приватного будинку. Про це повідомляє New York Post, передають Патріоти України.

Інцидент стався 28 серпня в місті Калабасас, штат Каліфорнія. Цього дня гірський лев пробрався на задній двір сім'ї, схопив їхню 5-річну дитину і протягнув її більш ніж на 40 метрів.

"Справжній герой цієї історії - мати, яка врятувала життя своєму синові. Вона вибігла з дому і почала бити гірського лева голими руками, вирвавши у нього з пащі свого сина" , - заявив прес-секретар Департаменту риби і дикої природи Каліфорнії Патрік Фой, не ставши називати жінку на ім'я.

Після моторошного нападу батьки відвезли свого сина до лікарні Лос-Анджелеса — у хлопчика діагностували травми голови та верхньої частини тулуба. Зараз його стан стабільний, він йде на поправку.

На місце атаки прибув співробітник Управління охорони дикої природи, який зустрів гірського лева — коли хижак спробував на нього напасти, то чоловік його застрелив.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...