Били б конкретно по... Зеленському: У росіян спитали, що вони думають про ядерний удар по Україні (відео)

Після півтора років кровопролитної війни в Україні росіяни продовжують повторювати, що уряд РФ "все робить правильно", а вони "не розбираються в політиці", зазначають Патріоти України.

Як повідомляють РосЗМІ, громадяни країни-агресора досить байдуже ставляться до ідеї використання проти України ядерної зброї, хоча визнають, що це торкнеться всіх країн світу. Також, практично всі опитані заявляють про підтримку на адресу президента РФ Володимира Путіна, стверджуючи, що "йому видніше" куди й по кому бити.

Відповідаючи на питання про те, натиснули б вони самі ядерну кнопку чи ні, якби у них була така можливість, деякі росіяни починали сумніватися, проте були й такі, що стверджували, що не тільки застосували б ядерну зброю, а й вдарили б нею конкретно по президенту України Володимиру Зеленському.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...