Били, душили й забрали коштовності: На Дніпропетровщині псевдоелектрики пограбували 86-річну жінку (фото)

У Нікополі на Дніпропетровщині двоє чоловіків потрапили до будинку 86-річної пенсіонерки, назвавшись електриками. Далі вони побили жінку і пограбували її. Злочин стався 29 вересня близько 11:00, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Нападники зайшли до квартири, назвавшись працівниками комунальної служби, які будуть проводити перевірку лічильника. У приміщенні почали душити жінку та вимагати гроші і золото. Заволодівши цінними речами, втекли з місця злочину", - сказано в повідомленні.

Поліцейські затримали підозрюваних у розбійному нападі. Службовий собака знайшов одного із нападників у підвалі будинку, де мешкає потерпіла. У нього вилучили викрадені золоті прикраси і пневматичний пістолет. Іншого розбійника поліцейські затримали в місті через декілька годин оперативних пошуків.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...