Били та знімали на телефон: На Сумщині підлітки знущались з 11-річного хлопчика

На Сумщині, у в селі Куданівка, поліцейські розслідують знущання підлітків з 11-річного хлопчика, які знімали свої дії на телефон. До поліції із заявою звернулася матір малолітнього хлопчика. Про це повідомляє пресслужба поліції Сумської області, передають Патріоти України.

Однолітки принижували, штовхали та завдавали удари 11-річному хлопцю, а свої дії знімали на мобільний телефон. Попередньо встановлено, що подія сталася 2 червня в період часу від 11:00 до 13:30 – неповнолітні віком від 13-ти до 14-ти років запросили свого знайомого на територію ферми в селі Куданівка. Там вони намагалися провчити малолітнього за його зухвалу поведінку та нібито образи в їхню сторону.

"Кривдники почали по черзі завдавали ляпаси та стусани 11-річному хлопцю. Ображаючи його нецензурною лайкою та штовхаючи, вони вимагали від нього вибачення та все це фільмували на мобільний телефон", - розповіли поліцейські.

На даний момент особи всіх правопорушників встановлені, їх доставили їх до відділу поліції, де опитали в присутності батьків. На місце були викликані інспектори ювенальної превенції та психологи.

За даним фактом у поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 статті 126 Кримінального кодексу України "Побої і мордування". Слідство триває.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...