Битва ялинок: Де в Україні найкраща новорічна красуня, опитування визначило трійку лідерів (фотофакти)

Новорічні ялинки з 17 міст України можна оцінити з висоти пташиного польоту і вибрати з них найкращу, зазначають Патріоти України.

Подивитися знімки і зробити свій вибір користувачі мережі можуть на сайтіукраїнських аероблогерів, які опублікували відео обльотів святково прикрашених дерев.

На опублікованих фото чітко видно деталі наряду двох десятків ялинок, які встановлені в Івано-Франківську, Черкасах, Чернігові, Хмельницькому, Харкові, Сумах, Миколаєві, Києві (ВДНГ, Контрактова та Софійська площі, ялинка "Рошен"), Одесі, Львові, Луцьку , Дніпрі, Житомирі, Полтаві, Ужгороді, Запоріжжі та Тернополі.

За ялинки, що сподобалися, можна голосувати. На даний момент лідирує ялинка в Миколаєві, яка набрала понад 1100 голосів.

На другому місці святкове дерево в Полтаві.

Замикає трійку лідерів ялинка в Чернігові.

Нагадаємо, що головна ялинка України, встановлена на Софійській площі раніше увійшла в десятку найкрасивіших різдвяних ялинок в Європі, на думку туроператорів.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...