Бив головою об бетонний паркан: У Дніпрі чоловік напав на дитину на дитячому майданчику (відео)

У Дніпрі на дитячому майданчику чоловік побив 9-річну хлопчика за те, що той поконфліктував з його сином. Про це повідомляють в одному з спільнот міста Дніпро у Facebook, передають Патріоти України.

Все сталося в Слобожанському районі в ЖК "Оазис". Діти гралися на дитячому майданчику і у них виник конфлікт. Як можна побачити в ролику, один з хлопчиків почав задиратися до іншого і штовхнув гойдалки, на яких він сидів, той кинув у нього піском. Перший хлопчик повалив іншого на землю і пішов далі грати.

Після цього на майданчик прибіг розгніваний батько дитини та побив хлопчика, який почав задирати його сина. "Дитина знаходиться в стані шоку, все обличчя було в крові. Розбитий ніс, губи, забій на щоці й на голові, бо він вдарив його головою об бетонну огорожу. Дитину відвезли на швидкій в лікарню", — повідомили очевидці. Свідки побиття дитини викликали поліцію. Швидка допомога відвезла постраждалу дитину у крові.

Що буде з чоловіком, який побив дитину

"Чоловіка, який на дитячому майданчику побив дитину, доставили у відділення поліції. За фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські з'ясовують причини та обставини інциденту", — повідомили в прес-службі Нацполіції Дніпропетровської області.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...