Бив ногами і хотів згвалтувати: Названо ім'я вбивці 14-річної Даші Дробот

14-річна школярка з Одеси Дар'я Дробот була вбита ввечері, 2 листопада. Її тіло знайшли в лісосмузі в районі села Ліски (Лиманський район) наступного ранку. Дівчинка була роздягнена нижче пояса, на тілі численні сліди побоїв. У вбивстві зізнався 15-річний підліток, який відпочивав за містом разом з Дашею і ще десятком друзів, передають Патріоти України.

Пізніше стали з'ясовуватися й інші моторошні деталі злочину. Хлопець запропонував дівчинці вступити з ним в інтимний зв'язок. Даша відмовилася, тоді хлопець почав її бити, ногами, руками, в результаті задушив і хотів зґвалтувати. Але дівчинка вже не рухалася, і йому це зробити не вдалося.

"Він озвірів, почав наносити велику кількість ударів по її обличчю. Коли вона впала, продовжив наносити удари ногами. А потім намагався вступити з нею в інтимний зв'язок", - говорить начальник ГУНП Одеської області Олег Бех.

Є також припущення, що хлопець добивав Дашу гілкою, сказано в сюжеті місцевого одеського каналу "Репортер".За свої 15 років хлопець вже був судимий за пограбування, за що відбував умовне покарання.

Злочинець забрав у Даші телефон і весь в крові прийшов до своїх друзів. Сказав, що побився, а смартфон знайшов. На виручені від продажі гаджета гроші, він купив наркотики. Під дією яких хлопець і перебував у момент арешту.

У школі №71 розповіли, що Даша за характером була лідером, вчилася там з першого класу. Директор Ірина Ткаченко добре відгукується про загиблу. З класом, де навчалася дівчинка, працює психолог.

Сім'я Даші благополучна, дівчинка була доглянута. В поганій компанії її не помічали. Варто відзначити, що в той фатальний день мама не хотіла відпускати Дашу з друзями - вони посварилися і дівчинка пішла. Мама володіє власним салоном краси, в якому сама працює перукарем.

Але деякі батьки кажуть, що клас, де навчалася дівчинка, проблемний. Бабуся одного з школярів назвала клас "реактивним". Сусіди вважають, що дівчинка пішла на поводу у подружок.

Особу підозрюваного не розкривають, але деякі друзі кажуть, що це Кирило на прізвисько "Кіфа". Він вчиться в тій же 71-й школі, активно вживає наркотики. Знайомі кажуть, що бачили Кирила в крові. Крім того, він нібито хвалився друзям про те, що зробив.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.