Бив ногами в пах, кидав об підлогу: В Одесі засудили нелюда, який катував 5-річного пасинка

В Одесі понад 7 років тюрми отримав чоловік, який катував свого 5-річного пасинка, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної прокуратури, катував дитину раніше неодноразово судимий чоловік, який мешкав з матір’ю потерпілого. Встановлено, що приблизно з середини липня до початку серпня 2020 року, цей житель Одеси катував 5-річного сина співмешканки - залякував та жорстоко бив.

"Так, горе-вітчим, нібито "виховуючи" хлопчика, бив його шкіряним ременем з металевою пряжкою, кожні 2-3 дні примушував стояти в кутку безперервно протягом чотирьох годин. Також залишав в кутку на всю ніч, внаслідок чого дитина вимушена була спати на підлозі", - розповіли у прокуратурі.

Крім того, зловмисник бив малечу ногами та, бувши роздратованим, підняв хлопчика та кинув на підлогу, внаслідок чого малолітній втратив свідомість та у нього почалися судоми. Щоб привести дитину до тями, вітчим відніс його до ванної кімнати, де поливав холодною водою.

Внаслідок таких злочинних знущань дитина отримала струс головного мозку та численні гематоми голови.

Наразі суд визнав його винним у катуванні малолітньої дитини (ч.ч. 1, 2 ст. 127 КК України) і засудив до 7 років та 6 місяців позбавлення волі.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...