Бив сокирою: У Тернопільській області чоловік закатував до смерті свого однокласника (фото)

У селі на Бережанщині, що у Тернопільській області, чоловік забив до смерті свого однокласника. Кривдник бив 42-річного чоловіка усім, що потрапляло під руки, навіть сокирою. Після того, як потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник втік, передають Патріоти України.

Як повідомили сьогодні, 25 червня, в пресслужбі поліції Тернопільщини, троє тернополян, серед яких – брат із сестрою та їхній знайомий, приїхали у родинний будинок, аби відпочити. Там вони розпивали спиртні напої. Під час розмови "розгорілася" суперечка, яку чоловіки почали вирішували силою. Жінка намагалася припинити конфлікт, але їй це не вдалося. Поки вона викликала поліцію, її брат вбив свого товариша.

© ГУ Національної поліції в Тернопільській  області"Про бійку та сварки у будинку, що в селі на Бережанщині, на лінію "102" повідомила тернополянка. Жінка заявила, що її брат б'є їхнього спільного знайомого", - йдеться у повідомленні.

© ГУ Національної поліції в Тернопільській  областіЛікарі, які приїхали на місце події, констатували смерть 42-річного потерпілого. На місці злочину правоохоронці у двометрових заростях виявив знаряддя вбивства. Вже за за кілька годин поліція встановили місцеперебування і самого підозрюваного.

© ГУ Національної поліції в Тернопільській  областіЧоловіка затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінують статтю 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...