Бив жінок каменем по голові: У Києві затримали серійного грабіжника

У Києві затримали 26-річного мешканця столиці, який бив жінок каменюкою по голові, а потім грабував. Чоловік нападав на жертв у Голосіївському районі. До поліції звернулися дві жінки з заявами про напади на початку грудня. Вони описали чоловіка, який їх пограбував, повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

За даними слідства, вночі нападник, побачивши самотню жінку, підбігав до неї, бив по голові і забирав цінності. Завдяки оперативним заходам правоохоронці з’ясували особу зловмисника та розшукали його.

''Під час затримання ми виявили і вилучили у молодика речі, а також документи потерпілих'', – заявив начальник Голосіївського управління поліції Владислав Іщенко. Підозрюваний нещодавно вийшов з тюрми, де просидів п'ять років за крадіжки та викрадення авто.

Слідчі вважають, що затриманий причетний до трьох аналогічних злочинів. При цьому одна з потерпілих жінок перебуває у лікарні з травмою голови. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 ''Грабіж'' і ч. 2 ст. 187 ''Розбій'' Кримінального кодексу України.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...