Бився і майже переміг: У Польщі п'яний чоловік заліз у вольєр з ведмедями (відео)

У хлопця виявився рівень алкоголю в крові 1,5 проміле.

У зоопарку Варшави (Польща) п'яний хлопець заліз у вольєр до ведмедів, де його атакувала дика тварина, повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс o2.pl.

Ведмедиця атакувала 23-річного божевільного, однак йому вдалося врятуватися. Хлопець вирвався з лап тварини і заліз на декоративну скелю. Там він і залишився чекати допомоги. На порятунок молодої людини прибули поліцейські і рятувальники. Його дістали з вольєра і передали медикам.

Хлопця госпіталізували з незначними травмами. Більшість з них він отримав не в бою з твариною, а при стрибку з висоти у воду, яка була у вольєрі для купання ведмедів. У хлопця виявився рівень алкоголю в крові 1,5 проміле.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...