Виявляється, звичка пити чай або каву без цукру не така вже й здорова. Насправді, роблячи ці напої солодкими ми допомагає працювати мозку. Про це розповів натуропат Борис Скачко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
- Ці напої містять кофеїн, який активізує діяльність мозку. А цукор - це паливо для мозку. Якщо "підстьобувати" організм кофеїном, але не давати йому цього палива, ні до чого хорошого це не призведе.
У всій крові людського організму міститься приблизно дві столові ложки цукру. Якщо його запаси не поповнювати, багато систем залишаться "на голодному пайку".
Причому є різниця, коли саме цукор додавати в чай. Це треба робити під час заварювання. Оптимальна кількість цукру - стільки ж, скільки чайного листя. І звичайно, пити треба тільки свіжозаварений чай, адже деякі його речовини дуже швидко окислюються, - зазначив Скачко.
Тим, хто стежить за фігурою, натуропат порадив додавати в чай і каву фруктозу, а ось діабетикам запропонував при заварюванні напоїв сипати трохи питної соди - на кінчику ножа. Тоді кофеїн випаде в осад і чай з кавою не викликатимуть підвищення тиску.
Захисник "Динамо" Крістіан Біловар розповів про те, що новачок киян Владислав Бленуце після скандалу з проросійськими публікаціями всю свою першу зарплату відправив ЗСУ, передають Патріоти України. "Спочатку, коли він прийшов - це було під час перерви ...
Луцький міськрайонний суд Волинської області оштрафував військовослужбовця ТЦК та СП за те, що він не ввімкнув бодікамеру під час виконання службових обов’язків. Про це повідомляє Zaxid.net із посиланням на дані судового реєстру, передають Патріоти Укр...