Двоє дітей і четверо онуків: Чапкіс уперше розкрив подробиці про свою родину (фото, відео)

90-річний український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс уперше розкрив подробиці про свою родину, передають Патріоти України.

Так, у шоумена є син і дочка, а також четверо онуків. Усі вони живуть за кордоном. Спадкоємці Чапкіса мають свій бізнес і є засновниками власних танцювальних шкіл під назвою "Чапкіс бенд". Про це танцюрист розповів в інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

З'ясувалося, що старша дочка Чапкіса Лілія має балетну школу в Італії. Її донька Анна (40 років, – Ред.) теж проживає в Італії, де знімається в кіно і бере участь у модельних зйомках. Також у Лілії є молодша дочка – Вікторія, яка вчилася в Києві, але зараз живе в Італії.

Син хореографа Грегор, зі свого боку, керує школою танців у Сан-Франциско, США. Він одружений і виховує двох дітей. Його дружина щодня надсилає фото онуків Григорію.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...