Чарівні створіння: В Одесі відкрили ще один пам'ятник коту, цього разу - любителю кільки в томаті

Скульптури котів в Одесі почали встановлювати в минулому році.

Оригінальну скульптурну композицію відкрили сьогодні в центрі Одеси, на вулиці Грецькій. Автор композиції - скульптор Тетяна Штикало, передають Патріоти України.

Статую є фігуркою кота в натуральну величину і банку з консервами, з якої він поїдає кільку в томаті. Під скульптурною композицією - підпис: «Васька і його кохана кілька в томаті». Створена фігурка в рамках проекту «Одеські коти» - серії скульптур, розташованих в самих незвичайних місцях Одеси: на дереві, на даху і т. ін.

Нагадаємо, скульптури котів в Одесі почали встановлювати в минулому році. Так, в рамках проекту «Одеські коти» незвичайний котик оселився на невеликому острівці в парку Перемоги, по сусідству з живими лебедями і черепахами. Ще одну невелику скульптуру встановили на висотці, розташованої на перехресті вулиць Осипової та Великій Арнаутській. Концепція проекту (за принципом Вроцлавських гномів) полягає в тому, що скульптурки є фігурками кішок в натуральну величину - своєрідні застиглі епізоди з повсякденного життя.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...