Час летить: Олена Кравець показала підрослих двійнят - уже зовсім дорослі (відео)

Відома українська актриса, а також зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець нещодавно давала коментар Катерині Осадчій. Поставити питання ведуча підійшла до знаменитості, коли та була в оточенні родини. У результаті в об'єктив також потрапили двійнята Іван і Катерина. Про це йдеться у "Світському житті", передають Патріоти України.

Зірка стала мамою тричі - у 2003 році вона народила дочку Марію, а у 2016-му - двійнят Івана і Катерину. І на публіці Кравець з'являється в оточенні сім'ї вже не перший раз. На цей раз актриса веде молодших дітей на балет. Але зірка каже - не висиджують тривалі вистави, хоча у позитивному сенсі дивують своєю поведінкою.

Крім того, подружжя поділилося, що віддали двійняток Катерину та Івана на бальні танці. Олена і Сергій також зізналися, що мріють піти займатися латино-американською хореографією.

До речі старша дочка Олени Кравець нещодавно святкувала день народження, Марії виповнилося 18 років. Зіркова мама скаржиться, що дочка її з батьком на день народження не покликала. При цьому подружжя розповіло, що вечірка з нагоди святкування повноліття була досить масовою.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...