Час Реброва: Новим тренером збірної України стане старий друг та напарник Шевченка


Новим тренером збірної України з футболу стане Сергій Ребров. Він підпише контракт з Українською асоціацією футболу на два роки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Sport.ua.

Новим тренером збірної України стане колишній наставник "Динамо", "Аль-Ахлі" і "Ференцвароша" Сергій Ребров. Цю інформацію підтвердили виданню джерела в Будинку футболу.

Відомо, що 47-річний Сергій Ребров домовився про розрив контракту з "Аль-Айном" і вже в понеділок буде представлений в якості наставника збірної України.

За інформацією видання, він підпише контракт за схемою "2+1". Тобто, спочатку він керуватиме українськими футболістами у відборі на ЧС-2022 і ЧЄ-2024. А після закінчення відбору на першість континенту угода може бути продовжена ще на рік.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко вже не є тренером української збірної. Він залишив команду після чемпіонату Європи.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...