Часто ламаються, а ремонт дорогий: У Британії назвали найбільш ненадійні авто

За підсумками дослідження британського журналу What Car найненадійнішим автомобілем протягом п'яти років після покупки є Land Rover. Про це повідомляє Express, передають Патріоти України.

На другому місці опинилися автомобілі його найближчого конкурента Renault, на третьому - Tesla. Далі в списку йдуть Nissan і Vauxhall.

Автовласників, які брали участь в опитуванні, питали, чи не виникало у їх машини будь-яких проблем за останні 12 місяців. Від учасників також було потрібно відповісти, скільки часу в середньому займає ремонт і скільки за нього потрібно платити.

Модель Land Rover Discovery Sport показала надійність всього 73,1%, вона отримала найменше значення в категорії великих позашляховиків. Моделі Range Rover також виявилися найменш надійними автомобілями ще в двох категоріях.

Range Rover Evoque отримав найнижчий бал в групі сімейних позашляховиків з рейтингом надійності всього 82,8%. Range Rover Sport набрав всього 74,2% в категорії розкішних позашляховиків, яку очолює Porsche Macan.

У компанії вже відреагували на дані дослідження. "Land Rover дуже серйозно ставиться до якості продукції та задоволеності клієнтів і докладає всіх зусиль, щоб їх поліпшити. Ці результати явно невтішні, і ми будемо вчитися на цих даних", - йдеться в заяві.

Модель S від Tesla була визнана найменш надійним електромобілем в опитуванні, отримавши рейтинг надійності всього 85,7%. Проте, Tesla Model 3 виявилася найнадійнішим автомобілем в тій же категорії, отримавши вражаючу оцінку надійності в 99,5%.

Модель 3 також була визнана найнадійнішим автомобілем представницького класу на ринку з ідентичним показником надійності 99,5%.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...