"Часто злюся, хотілося вбити себе": Мессі зробив відверте зізнання про фінал чемпіонату світу

Зірка збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про свої почуття під час фінального матчу на ЧС-2022 проти Франції, передають Патріоти України.

Аргентинець зізнався, що в одному з епізодів був настільки розлючений через свою помилку, що хотів «убити себе» повідомляє Infobae.

«Я завжди був дуже самокритичним. Часто я не беру участі в епізоді, але не перестаю брати участь у грі й спостерігати, що відбувається далі. Намагався розмовляти сам із собою і не вимикатися з гри.

Часто я злюся через деякі моменти. Наприклад, у фіналі чемпіонату світу проти Франції мені хотілося вбити себе. Хоча втрата м’яча була далеко від наших воріт, я втратив його, бо занадто сильно хотів забити.

Коли я хотів зробити останній пас, м’яч був далеко від мене і його відібрали. Але так, у тому матчі я був самокритичним щодо себе, але намагався вдосконалюватися, щоб повернутися в гру", — розповів Мессі.

У 2022 році Мессі вперше у своїй кар'єрі виграв чемпіонат світу. У фіналі Аргентина у серії пенальті обіграла Францію. У тому матчу Мессі оформив дубль (один гол — з пенальті), а також реалізував 11-метровий у серії пенальті.

Під ковпаком: В Україні підприємства зобов'язали інформувати ТЦК про працівників, які відмовилися від отримання повісток і які звільнились

вівторок, 2 липень 2024, 9:14

Відповідно до нового законодавства щодо мобілізації в Україні керівники підприємств зобов'язані невідкладно повідомляти ТЦК та СП про працівників, які відмовилися від отримання повісток. Також ця вимога стосується працівників, які звільнилися, передают...

Прихильники московської церкви нервують: хто і як захищає рпц в Україні

вівторок, 2 липень 2024, 8:56

Мірою того, як кількість підписів за розгляд законопроекту про заборону московської церкви наближається до необхідної для прийняття рішення, прихильники рпц в Україні нервують. Нервуючи, здають себе з потрохами – хоч, певне, їм здається, що вони виявля...