Частина тіла почорніла та "омертвіла": Жінку в ліжку вкусив павук (фото)

У Великій Британії жінку під час сну вкусив павук, якого називають False Widows (несправжня чорна вдова), через це частина її тіла почорніла та "омертвіла". Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Трейсі Карс зі Стокпорта, Великий Манчестер, розповіла, що одного ранку вона прокинулась від того, що помітила на своїй нозі укус. Рана її боліла і вона одразу запідозрила, що під час сну її вкусив павук False Widows.

Жінка звернулась за допомогою до медиків. Після того, як її відправили додому, виписавши курс антибіотиків, жінка жахнулася: через тиждень місце укусу почорніло і омертвіло. На місці укусу була ділянка почорнілої мертвої плоті.

Жінка каже, що їй кілька місяців робили перев'язки та навіть пропонували операцію. Проте через 4 місяці рана почала гоїтися і тепер залишився тільки великий шрам. Трейсі Карс закликає людей обережніше ставитись до павуків у своїх помешканнях.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...