Частину України накриє мокрим снігом і дощами: Синоптики дали невтішний прогноз погоди на вихідні

В Україні в суботу й неділю, 20-21 березня, очікується похмура погода, подекуди вітряна і з опадами. Водночас у деяких областях світитиме сонце. Прогнозом на вихідні поділилася синоптикиня Наталія Діденко у Facebook. Вона також опублікувала карту, передають Патріоти України.

Так, 20 березня місцями можливі невеликий мокрий сніг і дощ. Наступного дня хмар поменшає, а сонця у регіонах побільшає, без значних опадів. Вітер у суботу очікується слабким, а в неділю із північного, північно-західного переходитиме на західний, південно-західний.

Температура повітря у суботу очікується в більшості областей на рівні +2… +6 градусів, на півдні +4… +8. У неділю за рахунок прояснень потепліє на 2-4 градуси.

У Києві 20 березня є ймовірність невеликих опадів, буде хмарно і вдень не вище ніж +3… +4 градуси. "Проте у неділю може з-за атмосферних куліс підморгнути сонце, яке трохи підвищить температуру повітря", – прогнозує Діденко.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...