Частину України накриють дощі і мокрий сніг: Синоптик розповіла, де чекати опадів

У п'ятницю, 28 лютого, в Україні очікуються опади на більшій частині країни, в Карпатах можуть пройти сильні снігопади. Про це повідомила на Facebook-сторінці синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, в ніч на п'ятницю, 28 лютого, циклон розташується над Лівобережною Україною, тому дощі та мокрий сніг очікуються в центральних областях (крім Вінницької), в південній частині України і на Сході. Опади будуть супроводжуватися сильним вітром.

"Удень циклон покине нашу територію, опади потягнуться за ним на північний схід, лише незначна волога ще втримається в східних областях і торкнеться Сумщини", - уточнила синоптик.

Протягом дня на решті території України буде переважати суха погода, лише на Заході України очікується мокрий сніг, а в Карпатах - можливі сильні снігопади.

"Удень без опадів буде на півночі та в більшості центральних областей, а також Південь звільниться від вологих хмар", - прогнозує Наталка Діденко.

Температура повітря в Україні буде коливатися в межах + 3 + 8 градусів, в західних областях буде холодніше, максимально - 0...+ 4 градуси.

"Київ завтра потрапить в зону, вільну від східних і західних опадів - очікується суха і навіть сонячна погода. Вітер західного напрямку, помірний. Температура повітря найближчої ночі 0-2 градуси морозу, завтра вдень в столиці близько +5 градусів", - пообіцяла синоптик киянам.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...