Частину встигли продати: У В'єтнамі відмили на продаж понад 300 тисяч використаних презервативів

Правоохоронці під час обшуків на складі виявили десятки мішків.

У в'єтнамській провінції Бін Донг поліція вилучила понад 320 тисяч використаних презервативів, які планували продати як нові. Правоохоронці під час обшуків на складі виявили десятки мішків загальною вагою 360 кг, повідомляють Патріоти України.

Заарештовано жінку, яку вважають власницею вказаного приміщення. За даними поліції, презервативи промивали, міняли їх форму за допомогою дерев'яних фалоімітаторів, а потім заново упаковували перед продажем.

Затримана заявила, що їй платили один долар за шість кілограмів презервативів. Водночас невідомо, скільки такої "продукції" вже встигли продати.

Презервативи знайшли в провінції Бін Донг.

Джерело: ВВС Україна

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...