Частині українців безкоштовно замінять лічильники газу: Що для цього потрібно зробити

Щомісяця громадяни мають передавати показання лічильників газу облгазам. А що робити тим, чиї прилади обліку енергоносія були пошкоджені під час бойових дій, передають Патріоти України.

Як пояснюють в Регіональній газовій компанії, заміна пошкоджених лічильників є безоплатною та виконується коштом газорозподільних компаній в ході відновлення подачі газу до помешкання.

«Якщо через війну у вашому домі відключено газ, потрібно звернутися із заявою до вашої газорозподільної компанії, й вона відновить розподіл газу», — зазначив технічний директор РГК Сергій Бондар.

За його словами, співробітники компанії з лютого 2022 року вже встановили 75 тисяч лічильників українського виробництва — вони випускаються у двох метрологічних центрах RGC Metering, які також забезпечують повірку лічильників. Під брендом РГК працюють 20 газорозподільних компаній, вони обслуговують понад 8 млн. споживачів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...