Чеченські футболісти влаштували масову бійку на матчі чемпіонату РФ (фото, відео)

У Грозному футболісти місцевого "Ахмата" влаштували бійку з гравцями московського "Локомотива". Інцидент стався в матчі молодіжної першості чемпіонату Росії, повідомляють Патріоти України.

На 83-й хвилині за рахунку 5:1 на користь гостей у 21-річного півзахисника "Ахмата" Лечi Садулаєва здали нерви. Після чергового пропущеного гола хавбек кілька разів неправильно вводив м'яч із центру поля і в підсумку не витримав, зірвавшись на арбітра Максима Чембулатова.

Лечi Садулаєв

Лечi почав кричати матом на суддю, за що й отримав другу жовту. Після цього Садулаєв буцнув рефері. На захист судді прийшли гравці "Локомотива". На полі виникла штовханина, яка переросла в масову бійку.

"Садулаєв обурився тим, що суддя показав йому другу жовту картку, яка стала для нього червоною. Це спричинило невелику бійку на полі, поштовхалися хлопці. Молоді, амбітні, всі хочуть перемогти", – цитує "Спорт-Експрес" пресаташе "Ахмата" Казбека Хаджієва.

Футболісти Ахмата влаштували бійку

За підсумками конфлікту червоні картки отримали Абдул-Малік Джакуев, Турпал-Алі Ібішев і Садулаєв.

"Після нападу з боку суперників два футболісти "Локомотива" отримали травми, їм було надано медичну допомогу. Найближчим часом постраждалі футболісти пройдуть поглиблене обстеження щодо наявності більш серйозних ушкоджень", – йдеться в заяві "Локомотива".

Кілька московських гравців отримали травми

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...