"Чеченці називають м'ясом": "Мобілізований" в ОРДО розповів про плани підрозділу "звалити" з війни

"Мобілізований" мешканець окупованого Донецька, який воює проти України, поскаржився на російське керівництво. За словами військового, він збирається "валити" з позицій через відсутність зброї та захисту, передають Патріоти України.

Аудіоперехоплення розмови опублікувало Головне управління розвідки Міноборони. У телефонній бесіді окупант пояснює, що до зони бойових дій їх привезли неофіційно.

"У нас є мосинки (гвинтівки Мосіна. – Ред.), це снайперські гвинтівки, 43-го року. На них росіяни дивляться, навіщо це вам? Це музейний експонат. Нас називають "святі". Ми питаємо "чому"? Вони кажуть, що ви ходите без спорядження, без каски. Чеченці називають м'ясом", – сказано у повідомленні.

З цієї причини військовий і всі, хто з ним поруч на позиціях, збираються "валити", разом з ними піде комбат і полковник зі штабу.

"Ми перетнули кордон як "вантаж 200". Нас тут навіть немає. Тому якщо скажуть, що дезертир, іди ти нах... Мене тут немає. Доведіть зворотне. Ми ж, типу, добровольці. А насправді добровільно примусово", – розповів "мобілізований".

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...