"Чеченці за вами йдуть, готуйте труни": Популярний український телеведучий розповів про погрози росіян

Популярний український ведучий Анатолій Яцечко, більш відомий як Анатолій Анатоліч, розповів, що його дані, а також дані членів його родини злили до різних російських каналів у соцмережах. Тепер шоумену, який веде активну інформаційну війну із пропагандою, розповідаючи правду про злочини РФ в Україні, приходять погрози та прокляття від громадян країни-агресорки. Знаменитість, його дружину та матір погрожують вбити, проте сам Анатоліч повідомлень від прихильників путінського режиму не злякався. Ба більше, він потролив росіян, які намагаються його залякати. Відповідне відео з'явилося у Instagram ведучого, передають Патріоти України.

"Прийшла популярність, звідки не чекали. Мої дані розмістили в кількох групах і зараз відбувається атака ботів на мою сторінку в Instagram. Також намагаються зламати мій Telegram. Постійно надходять повідомлення, щоб я нікому не віддавав код. Потім злили всі мої дані, телефон моєї мами, моєї дружини. Їм приходять повідомлення з погрозами: "Чеченці за вами вже йдуть, готуйте гроби". Є навіть адреси: і моя, і моя навіть криворізька адреса стара. Все це злили в різні канали і зараз активно пресують", – поділився шоумен .

Телезірка показує скріншоти переписок та оголошень, де його та всіх українців називають "нациками", а також звинувачують Анатоліча в тому, що він іменує Росію країною вбивць.

Ведучий переконаний, якщо його слова зачіпають путінських фанатиків та прихильників так званої "спецоперації", то він усе робить правильно. В кінці він іронічно прокоментував: "Мені писали, я сказав, що я дуже злякався, я навіть обіс*ався від страху, але добре, що був прапор "ДНР" під рукою – я підтерся і все нормально... Тому все, що я роблю, виходить, я роблю правильно. Знаю, що ви зі мною і Україна переможе!"

До речі, у відповідь на слова Анатоліча йому прилетіла чергова загроза з обіцянкою "винести йому мізки".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...