Чекає, коли вони "одумаються": Російський актор поскаржився на батьків із України, які вважають його зрадником

Російський актор Юрій Батурін, який народився в Україні у Кіровоградській області, з початку повномасштабного вторгнення РФ розірвав зв'язок із близькими, у тому числі навіть з батьком і матір'ю. Про це пише Starhit, передають Патріоти України.

Він зазначає, що не тримає зла на рідних і вважає, що вони незабаром "одумаються". "Я для них ворог. Не спілкуюся з ними з 24 лютого. Насилу розумію, чому мене там вважають зрадником. Україну люблю, ціную, ніколи не скажу про неї поганого слова. Цю країну будували мої діди. Зараз мої батьки просто доживають у цій нинішній Україні, не живуть. Їм уже висловлювали оточуючі, мовляв, як же так, що ж із Юрком... Там якоїсь миті перестали прислухатися до інших думок. У Росії всім говорю, мовляв, я росіянин українського походження", – заявив Батурін.
Водночас артист, який підтримує війну в Україні, стверджує, що готовий прийняти у себе рідних. "У мене нічого не змінилося стосовно них. Як вони до мене ставляться – не знаю. Знаю, що коли все закінчиться, все стане на свої місця. Не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто у полоні. Я думаю про рідних щодня, повірте мені", – зазначив Батурін.

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...