"Чекаємо тут "сюрпризи" від Росії... тритонні з неба": У РФ хочуть зрівняти із землею "Азовсталь", де ховаються цивільні (аудіоперехоплення)

Попри багаторазову перевагу у живій силі та техніці російські окупанти не можуть здолати опір захисників Маріуполя. Завод "Азовсталь", де перебувають українські воїни, виявився неприступною фортецею для загарбників, передають Патріоти України.

Тож вони збираються зрівняти "Азовсталь" із землею - разом з сотнями мирних громадян, які знайшли там прихисток від безперервних обстрілів та бомбардувань міста. Про такий наказ командування говорить один із російських окупантів у перехопленій Службою безпеки України розмові.

Командир одного зі взводів окупаційної армії у розмові розповідає про плани Росії скинути на "Азовсталь" 3-тонні авіабомби. "Чекаємо тут "сюрпризи" від Росії... тритонні з неба... Сказали, зрівняти все із землею... Приїжджав підполковник, казав: ви відчуєте на собі це, і почуєте, і відчуєте. Прикинь, хвиля вибухова буде", - каже окупант з Ростова своїй дружині. Він уточнює, що знаходиться за 4 км від заводу.

Коли та запитує про мирне населення - окупант бреше, що люди виїхали. ."Всі пвиїхали. Усі хто захотів, всі поїхали. Залишилися одні патріоти і дуже розумні..." - цинічно каже рашист. "Це ще одне підтвердження, що справжня мета "асвабадітєлєй" в Україні – це стерти нашу державу з лиця землі", - зазначили в СБУ.

Готуйтеся до удару! Перший етап підвищення тарифу на електроенергію можуть провести вже у 2024 році - всього їх буде декілька

середа, 8 травень 2024, 14:50

Тариф на електроенергію в Україні можуть підвищити вже у 2024 році. Причина – дорожнеча відновлення об'єктів електроенергетики, для чого, за словами самих енергетиків, потрібен великий фінансовий ресурс. Загалом підвищення тарифу може пройти у кілька е...

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...