"Чекаємо звільнення": В окупованому Донецьку подали потужний "сигнал" ЗСУ (фото)

Патріоти на тимчасово окупованій бойовиками території Донбасу написали послання для ЗСУ. Про це повідомляє російська журналістка Олена Риковцева в Facebook, передають Патріоти України.

мене на Фейсбуці є друг з Донецька, яка взагалі дуже багато сил кладе на те, щоб пояснювати людям, що живуть на мирних територіях України, що в так званій ДНР зовсім не суцільно "ватники" і "сепари", що це не було їх вибором, та "влада", яка там править сьогодні, що вони чекають свободи від бандитів, вони чекають нормального життя з рештою України. Вона постить ось такі фотографії. Вона просить про них не забувати", - написала Риковцева.

Також вона висловила надію, що Зеленський зуміє щось вирішити з ситуацією на Донбасі в ході зустрічі "нормандської четвірки".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...