Чекайте на тепло не раніше серпня: Народний синоптик розповів, які сюрпризи погода готує для українців влітку

Прийдешнє літо здивує багатьох українців своїми «сюрпризами»: погода змінюватиметься досить часто, і іноді ці зміни набуватимуть радикального характеру. Такою думкою із виданням «Телеграф» поділився народний синоптик Володимир Деркач, передають Патріоти України.

За його словами, у червні на українців чекає переважно помірне тепло, у липні ймовірні сильні опади, а початок серпня обіцяє справжню літню погоду.

«Літо 2022 року збереже тенденцію глобального потепління, але, на мій погляд, цього року воно не набере великих обертів, а як би зупиниться на цьому піковому, якого досягло раніше минулих років», — зазначає Деркач.

За прогнозом народного синоптика, цього року влітку спостерігатимуться різкі зміни погодних умов. Так, червень порадує помірним теплом, усередині яких знайдеться і 2−3 періоди спеки. Але ось у липні на українців чекає погодна «черхарда»: на зміну спеці прийдуть досить потужні дощі та шквали. І лише серпень (особливо його перша половина) порадує справжньою літньою погодою. Хоча ближче до осені можна чекати дощів та прохолоди.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...