"Чекаю обіцяних ними грошей": Президент "Вереса" звинуватив у брехні клуби, які представляли Україну в єврокубках

Президент Вереса Іван Надєїн заявив, що деякі українські клуби повинні були поділитися з рівненською командою преміальними за виступи на європейській арені, передають Патріоти України.

За його словами, найбільше це обіцяв Шахтар, однак жодних грошей від донеччан Верес не отримав. «Команди з єврокубків не поділилися преміальними. Ніхто. Дійсно обіцяли. Але, я так розумію, більше обіцяв Шахтар та декларував.

Грошей ми не отримали, звіту також. Для Шахтаря це трошки дивно, бо, наприклад, телеканали Футбол під час війни до копійки виконали свої зобов’язання.

Тому я чомусь сподіваюся, що Шахтар, якщо дав слово, то його дотримається. У футболі по-іншому не можна. Напевно, можна буде поставити питання на наступній зустрічі. Ну дайте тоді звіт. Така позиція була. Де воно зараз — не знаю", — сказав Надєїн в ефірі клубного YouTube-каналу.

Цього сезону Верес посідає 14-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 11-ть очок.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...