Чекати недовго: Синоптик розповіла про прихід несподіваної спеки в Україну

В Україну прийшла тепла погода, а заморозки відступили. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

У середу, 24 квітня, в Україні буде сухо, тепло і сонячно - 15-22 градусів за Цельсієм. Однак, за попередніми прогнозами, в ніч на неділю, 28 квітня, дощі і подекуди грози пройдуть у західних областях України. Вдень синоптик прогнозує місцями дощі та хмарність - в Житомирській, Вінницькій та Київській областях.

У західних регіонах вдень 28 квітня похолодає на 3-6 градусів. На решті території України в неділю ще побуде тепла погода. "Цей прогноз - попередній, можливі уточнення", - зазначила синоптик.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...