Чекатимемо на професійному рингу: У фіналі Чемпіонату світу 19-річний український боксер Юрій Захарєєв переміг досвідченого росіянина

Український боксер Юрій Захарєєв переміг у фіналі чемпіонату світу в категорії до 71 кг 28-річного росіянина Вадима Мусаєва та здобув золоту нагороду, повідомляють Патріоти України з посиланням на Федерацію боксу України.

Сьогодні у Белграді (Сербія) у фінальному поєдинку ЧС у ваговій категорії до 71 кг Юрій Захарєєв володів ініціативою та мав перевагу в суддівських записках після кожного з раундів.

Усі спроби Вадима Мусаєва впіймати українця на контратаках завершувалися невдало, а Юрій Захарєєв завдяки своїм різким випадам постійно створював проблеми супернику.

За підсумком поєдинку Захарєєв здобув перемогу одноголосним рішенням суддів - 5:0 (29:28, 30:27, 30:27, 30:27, 30:27) - та став чемпіоном світу.

Для України це золото виявилося першим з 2017 року, коли чемпіоном світу в категорії до 75 кг став Олександр Хижняк.

19-річний Юрій Захарєєв є вихованцем школи боксу Білгород-Дністровського. У цьому місті в Одеській області живе та тренується дворазовий олімпійський чемпіон та чемпіон світу серед професіоналів у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...