Чекав на російський парад у Києві: Поліція затримала одесита, який виправдовував війну

Національна поліція в Одесі заарештувала громадянина України, який активно виправдовував російську агресію та окупацію територій нашої країни. Він також чекав ворожого параду в Києві і погрожував розправою всім, хто виступав проти РФ. Одесит вів Telegram-канал, де створював публікації на користь Росії, передають Патріоти України.

У своїх повідомленнях він виправдовував збройну агресію противника в Україні. Чоловік також багато писав про близький парад РФ у захопленому Києві. А всім незгодним одесит погрожував каральними діями після уявної окупації столиці держави.

Правопорушнику повідомили про підозру у виправданні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників. Це порушення передбачено ч.1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України. Тепер любителю "русского міра" загрожують виправні роботи терміном до двох років або ж до трьох років ув'язнення.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...