"Чекісти" Путіна підсипали щось у їжу чи питво? 6-кратний чемпіон світу пішов із гонки до туалету, подарувавши росіянину "золото" Олімпіади-2022

П'ятиразовий олімпійський чемпіон та шестиразовий чемпіон світу з лижних гонок норвежець Йоханнес Клебо невдало виступив у лижному марафоні на Олімпіаді-2022. Дворазовий володар Кубку світу та рекордсмен серед чоловіків за кількістю перемог на етапах Кубку світу зійшов із середини дистанції через проблеми зі шлунком.

Йоханнес Клебо

Клебо вдало розпочав гонку і до позначки в 8,1 км перебував у лідируючій трійці, але з кожним наступним кілометром дедалі більше відставав. На 16-му кілометрі норвежець йшов уже 16-м, відстаючи на пів хвилини.

До позначки 20 км Йоханнес не доїхав.

Як він пізніше зізнався в інтерв'ю, його підвів кишківник.

25-річний уродженець Тронхейма зізнався, що напередодні гонки він усю ніч не спав і провів більшу частину часу у туалеті.

Спочатку Клебо взагалі не хотів бігти марафон, проте через складні погодні умови дистанцію скоротили з 50 до 30 км. Порадившись із лікарем норвежець вирішив вийти на трасу.

Йоханнес Клебо не зміг боротися за перемогу

Клебо додав, що задоволений підсумком Олімпіади, оскільки зміг завоювати два "золота" в особистому спринті та командному спринті. Варто зазначити, що на рахунку норвезького лижника також "срібло" ОІ-2022 в естафеті 4х10 км та "бронза" на дистанції 15 км класикою.



Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...