"Чекісти" Путіна працюють: У центрі Одеси невідомі роздавали листівки із закликом не приймати евакуйованих з Уханя

Листівки нібито роздавали від імені громади Свято-Успенського кафедрального собору.

У центрі Одеси сьогодні роздавали листівки із закликом не приймати в Україні людей, евакуйованих з китайського міста Ухань. Про це повідомляють очевидці у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зокрема, вказується, що біля Свято-Успенського собору Московського патріархату на вулиці Преображенській перехожим роздавали листівки із закликом проти прийому в Україні пасажирів літака. «Сотні людей загинули по всьому світу від цієї страшної хвороби. Ми не хочемо, щоб цих громадян нашої країни привозили в наше рідне місто. Ми не хочемо ставити в небезпеку наших дітей через громадян з інших регіонів», - наводиться текст листівок, які роздають від імені громади Свято-Успенського кафедрального собору.

У свою чергу, прес-служба Одеської єпархії та парафіяльна рада собору назвали роздачу листівок провокацією і виступили з офіційною заявою. Зокрема, вони назвали те, що відбувається (роздачу листівок) провокацією, а невідомі навмисно розпускають чутки, створюють паніку і «нагнітають громадянське протистояння в зв'язку з поверненням до нашого міста співвітчизників з Китаю».

Як повідомлялося, сьогодні, 20 лютого, літак спецрейсу PQ 7302 з евакуйованими з КНР громадянами України та іноземцями здійснив посадку в аеропорту Харкова. За даними Міністерства охорони здоров'я, на борту літака було 45 українців, 27 іноземців і члени екіпажу, серед яких троє медиків. З Харкова евакуйованих людей доставляють до медичного центру «Нові Санжари» на Полтавщині. Протягом 14 днів люди перебуватимуть у санаторії в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарно-епідемічного контролю і безпеки. У Нових Санжарах місцеві жителі протестують проти прибуття евакуйованих. На місце вилетів прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Він також повідомив, що в Нових Санжарах працюватиме оперативний штаб уряду.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...