Челендж пішов у народ: У Києві ще один кур'єр на мопеді влаштував небезпечні гонки з "копами" (відео)

У Києві черговий постачальник їжі на мопеді влаштував небезпечні гонки з патрульними. При цьому працівник компанії Bolt Food в неділю, 21 березня, грубо порушував правила дорожнього руху і їздив по тротуарах. Про це розповіла патрульна поліція Києва у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

На вулиці Генерала Алмазова патрульні помітили мопед Yamaha, водій якого проїхав прямо зі смуги, призначеної для повороту наліво. Порушнику наказали зупинитися і спочатку він так і зробив, але потім вирішив швидко зникнути з місця порушення ПДР.

Водій їздив по тротуарах, наражав на небезпеку інших учасників руху, а потім завернув на тупикову вулицю, де його і затримали правоохоронці. Водія перевірили на наявність алкоголю в крові, і він виявився тверезим. При цьому тікав від патрульних він не просто так. У кур'єра не було відповідної водійської категорії. Йому виписали штраф за це порушення, а також за невиконання вимог про зупинку.

Нагадаємо, нещодавно в Києві кур'єр на мопеді влаштував неймовірні перегони з патрульними. Відчайдушний водій продемонстрував чудеса маневровості на жвавій дорозі і уник переслідування.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...