"Чемодан, вокзал, Мордор": Концерт "кримнашиста" Хабіба в Одесі зірвано, - Стерненко

Хабіб

В Одесі активісти зірвали концерт «кримнашиста» і колишнього російського поліцейського Хабіба Шаріпова, квитки на який припинили продавати ще тиждень тому. Виступ скасували без пояснень, повідомив активіст Сергій Стерненко в Telegram, зазначають Патріоти України.

За його словами, завдяки розголосу в Одесі скасували і концерт фаната Путіна Моргенштерна, який повинен був відбутися 3 червня.

Але тепер в місто зібралися ще двоє одіозних російських виконавців — комік Євген Чебатков і репер Тимур Оділбеков («Каспійський вантаж»), які теж гастролювали в окупованому Криму.

«Сподіваюся, ДПСУ та СБУ виконають вимоги закону і не пустять їх», — пише Стерненко.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...