Чемпіон РФ з футболу випав з вікна в Москві

Триразовий чемпіон Росії з футболу серед юнаків Зелімхан Пугієв випав з вікна четвертого поверху одного з будинків по Шелепіхінськiй набережнiй в Москві, повідомляють Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

За інформацією ЗМІ, гравець столичного "Локомотива" госпіталізований з важкими травмами: з черепно-мозковою травмою та ушкодженнями грудної клітки і внутрішніх органів. Обставини події в даний час уточнюються. Пугієв три рази вигравав Кубок РФС серед юнацьких команд.

Нагадаємо, восени минулого року одна з найсильніших і перспективних спортсменок Росії померла, випавши з вікна 7-го поверху своєї квартири в Тюмені. За життя росіянки, яка багато разів займала призові місця на великих змагання, лікарі боролися кілька днів. Тюменці приходили на станцію переливання крові, щоб допомогти молодій дівчині, але, незважаючи на спільні зусилля, врятувати спортсменку не вдалося.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...