Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України.

«Вважаю Сергія одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття. Він мав такі бої, яким можуть позаздрити всі наші боксери. Думаю, що у Сергія у свої 38 років ще є сили, щоб виступати на серйозному рівні. Якби це було інакше, він би не готувався і не тренувався. Гроші, гадаю, у нього вже є, він зараз боксує не заради грошей. Цілком можливо, що Сергій вчетверте зможе посперечатися за пояс чемпіона світу, чому ні? Він, як я вже сказав, має сили та має необхідний досвід на такому рівні», — сказав Фаніян у коментарі для Sport Arena.

Зазначимо, що свій останній бій Арам Фаніян провів 20 січня, нокаутувавши мексиканця Франциско Меркадо у поєдинку за вакантний титул WBF у першій напівсередній вазі.

Нагадаємо, що 20 квітня Сергій Дерев’янченко битиметься в андеркарді головного шоу вечора боксу, де за пояс чемпіона світу WBC зійдуться Девін Гейні (31−0, 15 КО) та Раян Гарсія (24−1, 20 КО).

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...