Чемпіонат України: "Динамо" за п'ять хвилини зламало "Дніпро-1", оформивши переможний дубль (відео)

Таким чином "Динамо" залишається лідером турнірної таблиці, випереджаючи "Шахтар" на три очки. "Дніпро-1" займає четверте місце відстаючи на десять очок від команди Луческу.

У матчі 12-го туру чемпіонату України "Динамо" вдома на НСК "Олімпійський" перемогло "Дніпро-1" - 2:0, зазначають Патріоти України.

Сюрприз від Луческу. Наставник "Динамо" виставив пару центральних захисників Забарний-Кендзьора. Вони жодного разу разом не грали.

Ротація від "Динамо". Луческу залишив в запасі Сидорчука, Шапаренка, Гармаша, Де Пену. Свій шанс проявити себе отримали Ерік Рамірес та Вітіньйо.

Кадрові проблеми "Дніпра-1". Через правила оренди Ігор Йовічевич не зміг розраховувати на Назарія Русина, Микиту Кравченка та Владислава Дубінчака.

Рівний перший тайм. У першій половині гри команди не поспішали та вичікували помилок суперника. На фоні ротації "Динамо" та відсутності лідерів гості нічого не показали. Кияни були ближчим до забитого м'яча.

Заміни вирішило долю матчу. На другий тайм Луческу випустив Сидорчука, Шапаренка та Де Пену. Гра відразу змінилася. Кияни дуже швидко забили гол. Пять хвилин потрібно було основним гравцям "Динамо", щоб досягти потрібного результату із "Дніпро-1".

Циганков забив гол та зробив гольову передачу

Шедевр Циганкова. Лідер "Динамо" забив красивий гол дальнім ударом в дев'ятку, перед цим обігравши свого візаві. Після цього Циганков записав на свій рахунок асист.

Слабка гра Довбика. Лідер дніпрян нічого не показав. Забарний та Кендзьора повністю закрили форварда збірної України.

Невиразний Вітіньйо. Бразильський новачок "Динамо" провів слабкий матч. Декілька разів спробував загострювати, але невдало. Привіз дві контратаки на власні ворота.

Легка перемога "Динамо". Луческу не дав нічого зробити супернику закривши фланги. У першому таймі виснажив суперника, а після перерив випустив лідерів та легко довів справу до перемоги.

У наступному турі динамівці зіграють у гостях проти "Маріуполя". 27 жовтня команди також проведуть кубковий матч.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...