Чемпіонка України: Дівчина, яка викинулася із вікна у Львові, виявилася відомою спортсменкою (фото)

Стала відома особистість 17-річної студентки, яка випала з 7 поверху гуртожитку у Львові. Нею була чемпіонка України з пауерліфтингу Ірина Квас. Цю інформацію підтвердила голова Львівської обласної федерації пауерліфтингу Марія Розторгуй, повідомляють Патріоти України.

Дівчина народилася у місті Яворів. В 11 років почала професійно займатися спортом, брала участь у чемпіонатах України з пауерліфтингу. Вона навчалася на другому курсі Техніко-економічного коледжу "Львівської політехніки" на спеціальності "правознавство".

У 2019 році вона здобула золото чемпіонату України. Ірина присіла зі штангою вагою 125 кілограмів, виконала жим лежачи з 65-кілограмовою штангою та станову тягу зі 130 кілограмами.

"Львівська обласна федерація пауерліфтингу висловлювання щирі співчуття родині, близьким, друзям та тренеру багаторазової призерки чемпіонатів України, переможниці чемпіонатів області з пауерліфтингу та жиму лежачи Квас Ірини, яка сьогодні трагічно загинула. Важко усвідомити те, що відбулося, але Іра назавжди залишиться в наших серцях! Вічна пам'ять", - йдеться у повідомленні обласної федерації пауерліфтингу у Facebook.

Смерть Ірини Квас

8 червня у Львові 17-річна студентка випала з 7 поверху гуртожитку на вулиці Лисинецькій. Дівчина загинула на місці від травм, отриманих внаслідок падіння.

За попередніми даними, спортсменка викинулася з вікна. Місцеві ЗМІ повідомляють, що перед цим у неї була сварка з хлопцем.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...