Через авто для... ЗСУ: Проти брата співачки Олі Цибульської завели кримінальну справу (відео)

Українська співачка Оля Цибульська розповіла, що на її молодшого брата завели кримінальну справу нібито за незаконний продаж автомобіля. Як розповіла знаменитість в інтерв'ю Славі Дьоміну, її брат переганяв авто з-за кордону для ЗСУ, проте за таку добру справу опинився під слідством, передають Патріоти України.

"У нас закони, які писалися про волонтерство, – їм вже 1300 років. Вони були за тих президентів, які взагалі не думали, що відбувається, тому це кримінальне провадження - воно зараз стосується не тільки мого брата, а й багатьох волонтерів, які буквально позавчора були в Генеральній прокуратурі", – сказала Цибульська.

Через кримінальну справу постраждав і бізнес її молодшого брата Сергія. За словами співачки, у чоловіка несанкціоновано забрали все майно. "Я не хотіла б публічно гнати на тих людей, які прийшли , тому що вони вважаються державною структурою", – уточнила співачка.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...