Через британську бомбу: Понад 10 тисяч осіб евакуювали з центру Турина

Експерти працювали над знешкодженням британської бомби, скинутої на місто 70 років тому, яка містила 65 кг динаміту.

Понад 10 тисяч осіб у неділю евакуювали з центральної частини Турина у зв’язку з роботами зі знешкодження бомби часів Другої світової війни, повідомляють Патріоти України.

Жителям італійського міста наказали звільнити небезпечну зону в історичному районі. Ще 50 тисяч осіб, що живуть далі від місця знахідки, отримали вказівку або покинути свої будинки заздалегідь, або залишатися всередині під час операції.

Експерти працювали над знешкодженням британської бомби, скинутої на місто 70 років тому, яка містила 65 кг динаміту. В обидва райони було направлено військових для патрулювання, щоб уникнути крадіжок і грабежів. Повітряний простір над Турином на час операції закрили. Згодом місцеві ЗМІ повідомили, що операцію було завершено раніше від графіка, і жителям двох зон дозволили повернутися додому.

Джерело: ВВС Україна

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...