УЄФА вирішила, що Україна програла Швейцарії

Союз європейських футбольних асоціацій присудив технічну поразку збірній України з рахунком 0:3 за скандально скасований 17 листопада матч Ліги націй проти команди Швейцарії, інформують Патріоти України.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, апеляційний комітет організації порахував українську сторону відповідальною за те, що поєдинок не відбувся. Тим самим підопічні Андрія Шевченка посіли останнє, четверте місце в своїй групі Ліги націй, поступившись Швейцарії за особистими зустрічами (в обох команд по три очки), і вилетіли з елітного дивізіону Ліги націй.

У день матчу проти Швейцарії у трьох футболістів збірної України Руслана Малиновського, Сергія Кривцова і Жуніора Мораеса слідом за Андрієм Ярмоленком, Віктором Циганковим, Сергій Сидорчуком, Віктором Коваленком, Едуардом Соболем, Євгеном Макаренком і Дмитром Різником виявили COVID-19.

Після цього головний лікар кантону швейцарського Люцерна, де повинен був відбутися поєдинок, прийняв рішення відправити команду гостей на карантин. Наступного дня УАФ повідомила, що збірна України готова до матчу Ліги націй зі збірною Швейцарії, але в підсумку 18 листопада команда гостей вирушила додому.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...